Luckor/ Lackering

Går ni i tankarna att förnya ert kök och är osäker på var ni ska börja? Ta då kontakt med oss på Norrtälje Måleri vi har kunskapen och erfarenheten för att hjälpa er på vägen till ett fint kök till ett bra pris!

__________________________________________________________________________

OMLACKERING

lackering1

Att lackera om sina köksluckor eller lådfronter är ett väldigt hållbart, effektivt och prisvärt sätt att förnya sitt kök. Dina köksstommar har oftast mycket längre livstid än luckorna. Köp nya snygga handtag eller knoppar & låt oss lacka om dina befintliga luckor så har du snart ett kök som känns nytt & modernt igen. Du som kund har valfrihet att välja vilken NCS kulör som helst & du kan även få högblanka luckor i 90 glans.

lackering2

_______________________________________________________________________

UTBYTESLUCKOR

lackering3

Skulle era luckor vara i sådant skick att de inte går att lackera om eller att ni vill byta stil & form på ert kök så kan vi efter uppmätning på plats tillverka måttanpassade luckor utifrån dina idéer & önskemål & vid leverans kan vi erbjuda hjälp med monteringen om ni så önskar. Våra utbytesluckor tillverkas i 16-19mm MDF. Genomgående är köksluckorna tillverkade i ett stycke. Detta ger oslagbar hållbarhet & du slipper att det spricker i speglar eller spröjsade vitrinluckor.

Det kan vara svårt att välja modell på lucka enbart genom att titta på bilder, kom in till oss för inspiration och att se vårt utbud på provluckor!
Se ett urval av våra luckor här.

lackering4

__________________________________________________________________________

LÅDSYSTEM/HANDTAG/KNOPPAR

lackering5

I det moderna köket är valet av lådor viktigt. Det är väldigt enkelt att måttanpassa dagens moderna mjukstängande lådsystem till att passa äldre stommar. Vi har många smarta lösningar som kan måttanpassas & justeras helt efter dina önskemål. Valet av handtag & knoppar är detaljen som gör helheten, vi erbjuder ett brett sortiment av dessa.

lackering6

___________________________________________________________________________

ÖVRIG LACKERING

lackering7

Vi ser till att era slitna gamla favoritmöbler får nytt liv igen!

Bara för att färgen börjat släppa eller att det uppkommit fula repor och stötskador så behöver ni inte slänga era värdefulla trämöbler, såsom bord, stolar, sänggavlar, bokhyllor, dörrar m.m. Lämna in dem till oss så renoverar vi upp dem och lackerar i den kulör & glans ni önskar. Vi lackerar även små & stora glasskivor om så önskas.

lackering8

Kontakta oss gärna så tittar vi på hur vi kan hjälpa just Dig!